Взрив в мрежата предизвика  законопроекта на министър Асен Василев, т.нар. български Магнитски,

...
Взрив в мрежата предизвика  законопроекта на министър Асен Василев, т.нар. български Магнитски,
Коментари Харесай

Наказателните списъци на Асен Василев: Творение на престъпни люде, водени от престъпни намерения

Взрив в мрежата предизвика  законопроекта на министър Асен Василев, така наречен български  " Магнитски ", който планува основаването на черни описи по доноси и запорирането на имущество без съд и пръсъда. 

Ето и част от тях:

Виктор Димчев

Парното и тока ще скачат с по стотина %.

В Министерски съвет пишат закон за отбрана на страната от нагли критици.

Въобще цялостна смяна.

Минчо Христов

Това умотворение на " Продължаваме промяната ", съгласно професор Пламен Киров издава искрено фашистки пристрастености в новите ръководещи. Ако някой инцидентно каже и дума срещу Европейски Съюз и НАТО, или за далаверите на новите политици в банковата или икономическата област, или за посредническите компании, които оскъпиха газовите доставки с към 30%, той автоматизирано попада под ударите на този закон.

Време е да излизаме на площада!



Борислав Цеков

" Прегледах публикувания през днешния ден в медиите " законопроект " на държавното управление (или единствено на МФ?), който планува основаването на черезвичайна (в най-мракобесния сталинско-съветски смисъл на това разбиране!) комисия под управлението на финансовия министър. Комисия, която без съд и присъда, а след " разбор " щяла да прави черни описи на хора и бизнеси, да замразява и лишава частна благосъстоятелност, финансови средства и частни активи, да лишава от банкови услуги. Повтарям - без съд и присъда, единствено след " разбор " от група политически служители и ченгета. Това не е просто фашизъм. Това е създание на люде с незаконно мислене и незаконни планове, които желаят да употребяват властта за незаконни цели. Тотално беззаконие, пред което мафиотско-мутренският рекет и гнет от времето на групировките през 90-те наподобява като празненство на законността. В цялостно несъгласие с Конституцията, с първичното и вторичното право на Европейски Съюз. Това е безсрамие!

Какво си въобразявате вие, драги ръководещи, които към този момент се сринахте на дъното на публичното доверие - че в случай че дръзнете да го прокарате посредством корумпираното си болшинство в Народно събрание, няма да бъде съборен в Конституционен съд и няма да докара наказания от Брюксел? И че ще ви се размине, като бъдете изгонени от властта?! На тази фашистка дивотия би трябвало да се постави край. Оставка! "

Ивелин Николов

Не за пръв път в историята на човечеството се вършат описи на врагове на народа.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР